Welkom

Robbert

Welkom

Van harte welkom op onze nieuwe community. We zijn ontzettend blij dat het eindelijk zover is. De afgelopen periode hebben we samen hard gewerkt om

Lees verder »
1 Tip 1
2 Tip 2
3 Tip 3
4 Tip 4
Tip 1

Vragen over DEFlog?

Heb je vragen over DEFLog als platform? Vul dan het contactformulier in of stuur een email naar: [email protected].

Heb je vragen over het gebruik van deze community, open dan de support widget rechtsonder op elke pagina.

Tip 2

Gebruik nieuwsfeed

Bovenin de balk zie je de kop ‘Nieuwsfeed’. Hier zie je alle activiteiten van de afgelopen periode. Scroll naar beneden om alles te lezen en te bekijken of filter de inhoud middels het submenu. Bekijk alleen updates van groepen bijvoorbeeld of van je eigen connecties.

Tip 3

Bericht plaatsen

Wanneer je iets wilt delen, kun je dat makkelijk doen op de Nieuwsfeed-pagina. Klik op het venster ‘Deel wat je bezighoudt,……’.  Je ziet dan vervolgens een pop-upvenster. Typ je bericht, voeg eventueel ook een foto of bestand toe en versturen maar. Via het dropdown menu kun je selecteren voor wie dit bericht bestemt is (publiek, jouw connecties, in een groep, etc.).

Tip 4

Groepen

Meld je aan voor relevante groepen in de community. Wil je op de hoogte blijven van wat er zich afspeelt in de provincie waar jij werkt? Meld je dan aan voor die groep. We hebben buiten provincies ook aparte groepen voor de 5 grote steden. Scroll er maar eens doorheen en klik op ‘+Wordt lid van de groep’ om je aan te melden.